Cealaltă eu

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-934-8
Anul apariţiei:
2022
Format:
13X20
Nr. pagini:
112
Array
30,00 lei

Descriere

Calea ne este dată dintotdeauna de marile minți luminate și este indicată prin arte, prin cultură, prin tot ceea ce este reprezentant al Binelui. În acest sens, un loc aparte îl deține Poezia. Ea este cea care unește, reface, vindecă și este sevă a noului început. În această cale se înscrie și prezentul volum al Larei Enache, frumos intitulat Cealaltă eu. Avem în fața noastră o scriere ce ne readuce în sfera iubirii, care, conform datului paulin, pe toate le îngăduie, le vindecă, le reînsuflețește. Sunt versuri de bună calitate, care ne fac să ne gândim la ceea ce ne conferă cu adevărat calitate vieții noastre: puterea de a iubi, de a ierta, de a fi noi, fără ascunzișuri sau alte elemente negative determinate de conduite sociale inadecvate iubirii. Această dublare a ființei, dată și de titlul volumului, prin trăirile autoarei, se regăsește în Eul nostru, în ADN-ul spiritual, divin.
Uzitarea mai multor metafore, personificări, sublinieri ale unor elemente precum ar fi aerul, apa, focul, timpul, existența, dialogul dintre îndrăgostiți, toate se îmbracă în haina frumoasă a Poeziei. Este o plăcere să lecturezi acest volum, o încântare și, aș putea spune, acesta conferă o liniștire a sufletului în fața zbuciumului și a frământărilor zilnice.
Cealaltă eu este un volum deosebit pe care îl recomand cu dragoste, fiind hrană pentru sufletele multor cititori și cititoare, cărora le va conferi acea lumină, acea licărire necesară regăsirii sinelui.
Este un volum al luminii, al iubirii, al cunoașterii.

drd. Flavius Milășan

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori