Termeni și condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.

Editura Ecou Transilvan garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre editura pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte comerciale, eventualele promotii etc.

Editura Ecou Transilvan isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor in functie de: cursul valutar, actualizarea preturilor furnizorilor, perioadele promotionale.
Contractul dintre Furnizor (Editura Ecou Transilvan si Cumparator se considera incheiat in momentul in care este emisa factura fiscala de catre Furnizor pentru produsele si serviciile comandate de catre Cumparator. Comenzile lansate pe site-ul Furnizorului nu reprezinta obligatii contractuale pana la emiterea facturii fiscale de catre Furnizor.

Editura Ecou Transilvan nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail sau numarul de telefon unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.edituraecou.ro. De asemenea, edituraecou.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul edituraecou.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. Editura Ecou Transilvan S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Accesul online al utilizatorilor

Editura Ecou Transilvan nu garantează accesul clienţilor la site-ul www.edituraecou.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale edituriiecou.ro

Limitarea răspunderii

Editura Ecou Transilvan face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din aceast site. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografiile are caracter informativ, iar unele specificaţii pot conţine erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.

Editura Ecou Transilvan va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, editura Ecou Transilvan nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Preţurile de pe www.edituraecou.ro  includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii.

În cazul în care editura Ecou Transilvan se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la editura Ecou Transilvan. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile înregistrate pe www.edituraecou.ro în zilele de Vineri dupa ora 16 cât și Sâmbăta sau Duminica vor fi confirmate în ziua de Luni.

Editura Ecou Transilvan  nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura descrierilor cărţilor şi de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, Editura Ecou Transilvan nu răspunde de conţinutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate editurii Ecou Transilvan, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate strict de editura Ecou Transilvan. În această situaţie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date a editurii Ecou Transilvan la cererea scrisă a clientului.

Forta majoră şi legea aplicabilă

Atât clientul cât şi editura Ecou Transilvan nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră.

Prezentul contract este supus legii române.

Drepturi

Editura Ecou Transilvan are dreptul de a interzice accesul anumitor clienţi şi vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

Despre Link-uri

Site-ul poate furniza, sau terțe părți pot furniza legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Site-ul nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luați cunostință și sunteti de acord că Editura nu este responsabilă și nu garantează disponibilitatea acestora. De asemenea Editura nu este responsabilă pentru niciun conținut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoașteți și sunteți de acord că Editura nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de/sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibile pe/sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse. Editura nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea Site-ului sau a liniei folosite de dumneavoastră pentru comunicare. Editura nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea Site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe acesta. Este necesar acordul nostru pentru a lega acest Site cu alte site-uri. Editura nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Important

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Editura Ecou Transilvan SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client. Refuzul oferirii informaţiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica preţurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către  editura Ecou Transilvan, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte şi sunt actualizate zilnic. În principiu, discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promoţiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.