Vorbe înțelepte Volumul I

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-973-8099-90-6
Format:
A5
Nr. pagini:
344
Array
25,00 lei

Descriere

Vorbele înţelepte, acest gen de creaţii spirituale, s-au născut încă din zorii antichităţii şi transmit în continuare valori nestemate ale spiritului uman.
Aceste creaţii spirituale dau curs laturilor amuzante din comportamentul omului, cât şi a unor fenomene sau situaţii, promovând râsul, având în atenţie toate manifestările umane, reprezentate prin: aforisme, anecdote, cugetări, proverbe, ghicitori, pilde, snoave sau poveşti având uneori ca personaje spirite celebre cu nuanţe şi atitudini umoristice, moralizatoare, de compasiune, de dispreţ, de batjocură şi ironie.
Vorbele cu haz, umorul de factură tradiţională s-a promovat din cele mai vechi timpuri prin diverse canale de comunicare ale vremii ( reviste, calendare, cărţi) ce aparţin unor generaţii cu o gândire suplă, sănătoasă, compatibilă cu civilizaţia modernă.
Această carte se raportează la maladiile societăţii moderne, la defectele umane, un exerciţiu de gândire, de simţire şi de adresare unui public larg, dar şi un mod de nuanţare a stilului ştiinţific. Am avut la îndemnână studiile şi cărţile de specialitate ce mă invită la meditaţie şi îmi definesc imaginea mea ca un dascăl ce a slujit o viaţă şcoala, cu credinţă, competenţă şi onoare.

Lucreția Mititean

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru