Vis în alb

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-696-5
Anul apariţiei:
2020
Format:
13x20
Nr. pagini:
108
Array
20,00 lei

Descriere

Apariţia acestui volum de versuri este un fericit moment în biografia lui Sorin Copciac, dăruindu-ne cel mai frumos buchet de sentimente şi gânduri de preţuire pe care sufletele noastre le-au rodit în ultimii ani, de când scrie... şi scrie din ce în ce mai bine! Prin volumele apărute, autorul ne-a îngăduit să-l descoperim ca om, ca slujitor al legii, ca poet echilibrat ce-şi iubeşte naţiunea, ce doreşte o lume înţeleaptă şi plină de virtuţi.
Sorin Copciac a devenit un poet aparte într-o confruntare aglomerată şi alambicată de orgolii şi vanităţi, dar şi un factor de echilibru, ca în toate sectoarele sociale şi, mai ales, culturale.
Sorin Copciac se înscrie printre poeţii unei tematici destul de grave, legată de condiţia umană şi de raporturile dintre indivizi. Autorul a trăit ani de acumulări şi căutări tăcute, izbucnind cu volume editate, care ne conving că suntem în faţa unui talent autentic.
Titlul Vis în alb este potrivit, fiind ca nişte fân-tâni din asfinţit senin, ce umezesc trăirile sufleteşti atât de curate ca ale autorului.

Teodor Curpaş

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru