Ecouri biblice. Cu lacrimi în ochi, dar cu nădejdea în Dumnezeu

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-581-4
Anul apariţiei:
2019
Format:
12x18
Nr. pagini:
130
Array
20,00 lei

Descriere

Cartea de faţǎ este a doua apariţie a Pǎrintelui Andrei Misaroș ca autor de cǎrţi. Ce-a dintâi carte se intituleazǎ “Gânduri despre Unire și dragostea de ţarǎ”, apǎrutǎ în anul Centenar. Cartea de faţǎ denumitǎ “Ecouri biblice” surprinde reluarea unor pasaje biblice care sunt explicate prin diverse istorioare sau fapte reale spre a fi mai ușor de înţeles de cititori. Nu ne sunt redate doar anumite fragmente din Biblie, ci sunt recreate cu semnificaţii și emoţii.
Subtitlul cǎrţii “ Cu lacrimi în ochi, dar cu nǎdejdea la Dumnezeu” ne indicǎ faptul cǎ conţinutul cǎrţii ne va relata anumite istorioare sau fapte dificile, grele, pline de suferinţe, dar unde cei în cauzǎ nu cad în deznǎdejde, ci rǎmân cu speranţa și credinţa în ajutorul lui Dumnezeu. În ziua de azi e nevoie tot mai mare de modele bune de urmat, întreaga lume fiind cuprinsǎ de cele mai actuale boli ale secolului (depresia, fenomenul burnout), dar și de modele greșite pe care tinerii le iau drept model. Cartea de faţǎ dorește sǎ ne încurajeze și sǎ ne îmbǎrbǎteze în a face faţǎ provocǎrilor pe care viaţa ni le scoate în cale și a nu deznǎdǎjdui atunci când cazi într-un impas și parcǎ nu mai gǎsești soluţia salvatoare.
Cei care citesc Biblia cu regularitate și o aplicǎ în viaţa lor personalǎ trag foloase din învǎţǎturile, mustrǎrile, corectarea și disciplinarea în dreptate. Cartea “Ecouri biblice” scrisǎ de Pǎrintele Andrei Misaroș, un autor plin de sensibilitate și emoţie în cele transmise prin mesajul scris, sper sǎ aibǎ un ecou deosebit în urechile, sufletele și inima fiecǎruia.

Învǎţǎtor,
Andreea Misaroș

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.