Un milion de visări

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-510-4
Anul apariţiei:
2019
Format:
13x20
Nr. pagini:
254
Array
30,00 lei

Descriere

Devenită aproape o frumoasă obsesie scrierea de poezie, Dumitru Beldean ne surprinde din nou cu un volum, „Un milion de visări”.
Neînţelegând lipsa interesului pentru poezie a tot mai multora, el, cu revoltă parcă, continuă să scrie. Cu o frumoasă încăpăţânare, nu-şi abandonează subiectele: părinţii, satul, mândra, ţara. Cu aceste subiecte a ajuns la publicarea a treisprezece volume de poezii (cu cel de faţă, patrusprezece), toate la prodigioasa editură Ecou Transilvan din Cluj-Napoca.
Timp de un an de zile poetul nostru nu a mai scris şi publicat, fiind profund afectat de greaua suferinţă a fratelui său care a decedat la data de 15 aprilie 2018. Dintre fraţi şi rude, el, Virgil, era cel mai aproape de poeziile şi cărţile scrise de Dumitru Beldean. Când primea o nouă carte apărută, nici nu mânca până nu o parcurgea cu mare pasiune, apoi, printr-un telefon, mulţumea şi comenta diferite teme din carte.
Cândva vei pleca şi tu, prietene Dumitru, ca noi toți, însă poeziile tale, sensibilitatea din sufletul tău pe mulţi îi va pune pe gânduri cu mult după ce nu vei mai fi.

Profesor Valer Bojan

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori