Trei pățanii cu Clipici. Povestiri pentru cei mici

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-060-4
Anul apariţiei:
2015
Format:
A4
Nr. pagini:
28
Array
12,00 lei

Descriere

Am trăit o adevărată surpriză citind manuscrisul acestei cărţi pentru copii, în care Ana Huţanu ne provoacă, alături de personajele ei, Vlăduţ (un poznaş băieţel de 5 ani) şi Clipici (prietenul lui de numai 5 luni), la aventurile copilăriei.
Iată că se poate şi este mai mult decât benefic, pentru noi toţi, o scaldă în apele vesele ale lumii fără de griji, curată şi încântătoare, îmbinând versul şi proza, adăugând şi imagine în tonuri calde, potrivite cu întâmplările din cele trei povestiri, autoarea ne oferă cu generozitate partea neconsumată a primei vârste, şi de îndeamnă să o facem şi noi, pentru că numai aşa putem răzbate printr-un prezent adesea ostil.
Întâmplările acestei cărţi dezvăluie lumea satului, cea unde se întâmplă, tot mai rar, lucrurile frumoase şi durabile, care ţin de veşnicia la purtător.
Recomand această carte, m-a impresionat pentru că fiecare trebuie să ştie de unde să îşi tragă seva, mai mult sau mai puţin, amintirile vârstei, în care toate lucrurile şi întâmplările se sfârşesc cu bine.
Editura Ecou Transilvan, prin această carte, dar şi prin multe alte oferte adresate frumoasei vârste a începutului de viaţă, abordează cu curaj un domeniu şi o piaţă în care apar, din păcate, contrafaceri găunoase, neconforme cu realitatea copilăriei.

Cornel UDREA

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori