Transfăgărășanul, așa cum a fost! Ediția a 4-a, revizuită și adăugită

Produsul nu este in stoc
Editie:
4
ISBN:
978-606-730-354-4
Format:
A5
Nr. pagini:
246
Array
30,00 lei

Descriere

Se împlinesc 40 de ani de la inaugurarea Drumului Transfăgărăşan. Ne revine nouă, generaţia de azi, ca o datorie de suflet şi de conştiinţă de a reaminti câteva dintre datele şi aspectele cele mai semnificative din istoria acestei lucrări, precum şi necesitatea implicării celor de azi, în calitate de beneficiari, în menţinerea şi valorificarea oportunităţilor ce ni le oferă acest important obiectiv turistic şi economic ce uneşte localităţile noastre.
Asemenea iscusiţilor constructori militari şi civili, care au edificat această lucrare, avem obligaţia de a o păstra şi de a-i conferi noi dimensiuni, prin aportul la dezvoltarea zonei şi ridicarea calităţii vieţii locuitorilor de pe aceste meleaguri.
La a 40-a aniversare, când magistrala alpină se prezintă în toată măreţia şi splendoarea sa, ne facem ecoul celor mai alese simţăminte pe care le nutrim noi, cei din administraţia localităţilor Arefu şi Cârtişoara, precum şi ale acelora care au văzut această lucrare pentru bravii constructori, şi ne exprimăm convingerea că şi în viitor în România se vor găsi demni continuatori ai exemplului lor.

Gheorghe Stoican,
Primar comuna Arefu
Dorin Magda,
Primar comuna Cârtişoara

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori