Terapie prin râs. Ediția a treia

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-700-9
Anul apariţiei:
2020
Format:
13x20
Nr. pagini:
160
Array
30,00 lei

Descriere

În istoria omenirîi sunt cunoscute, sau unele mai puțin cunoscute și chiar necunoscute situații precum cele ce au loc în zilele noastre pe întreg mapamondul și care dau mult de lucru oamenilor din toate domeniile, în primul rând medicilor, inclusiv psihiatrilor, domeniu în careîși desfășoară activitatea și reputatul doctor în științe medicale Rodica Jeican.
Urmăresc activitatea acestei cunoscute personalități de peste trei decenii, în toată această perioadă m-au uimit hărnicia domniei sale și dorința permanentă de a investiga și alte domenii, pe lângă cea de doctor, princi¬pala profesie, sferă în care a publicat 22 de volume, apre¬ciate de specialiști pe plan național. Am avut ocazia să particip la unele lansări ale unora dintre lucrările doamnei doctor Rodica Jeican din această ramură a preocupării de bază.
După cum e bine știut, oamenii îi caută pe doctori când sunt bolnavi, când au dureri, dar cred că și doctorii se satură de văicăreli și doresc și ei să se mai destindă, să se mai relaxeze. Nu pot afirma cu toată certitudinea că acesta este motivul, dar de câțiva ani buni, doamna dr. Rodica Jeican cultivă umorul și deja s-a afirmat ca un dotat epigramist. Menționăm pe această linie volumele: Poezii hazlii cu pacienți glumeți, 2016; Umor în versuri, 2017; Terapie prin râs, 2018, apoi Terapie prin râs voi. 2, 2019.
De data aceasta ne reține atenția un nou volum cu același titlu, Terapie prin râs, voi. 3, cu o bogată și variată tematică, ce tratează un amplu set de probleme sociale și un număr de teme deloc de negljat. Prima temă este Familia, începând cu întemeierea ei, precum și cu proble¬mele ce decurg, viața părinților și a copiilor lor.

Profesor universitar doctor Onufrie Vințeler

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori