Târgul de carte românească 2022. Feria del libro Rumano

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-971-3
Anul apariţiei:
2022
Format:
B5
Nr. pagini:
110
Array
30,00 lei

Descriere

A crede în cuvânt și a crede în oameni este condiția necesară pentru a putea aprecia această frumoasă antologie de poezie, proză și fragmente, realizată cu ajutorul autorilor participanți la primul Târg de Carte Româno-Spaniol.
Unii au făcut din această antologie o realitate, invitându-ne să reflectăm la ceea ce se întâmplă în România și în diaspora. Acest târg de carte româno-spaniol s-a născut din nevoia de a implica populația trăind și educând în spiritul culturii, astfel încât să-și păstreze și să-și reînvie identitatea. În definitiv, ca o ușă de legătură, deschisă, între România și Spania. Astfel, cititorii se vor putea reîntâlni cu simțăminte profunde, pline de tandrețe și angajament, pe care trebuie să le avem mereu în vedere pentru a ajunge la sentimentul de împlinire a individului în societate. Acela care se va angaja în această aventură, se va bucura de o nesfârşită călătorie prin intermediul imaginației; va traversa apele Mării Negre şi ale Mediteranei, va trece prin ținuturile Castiliei, prin regiunea La Mancha împreună cu celebrul Cervantes, pe tărâmuri româneşti alături de binecunoscutul Eminescu, va ajunge la porțile tradiției din Maramureş, se va plimba pe străzile Bucureștiului, va călători prin păduri, va ajunge pe meleagurile faimosului conte Dracula şi va zbura prin țară ca un vultur până la Marea Neagră, redescoperind astfel toată diversitatea noastră fără frontiere.
Cu această ocazie, au participat autori din lungul şi latul României şi din Spania, ajungându-se la peste 300 de cărți expuse, poezie, proză, povești și povestiri, autori care au până la urmă aceeași dorință: „să ne conştientizeze importanța de a educa oamenii astfel încât să-și trăiască identitatea unită între culturi”.
Felicitări tuturor participanților la Târgul de Carte Româno-Spaniol 2022 și autorilor care au făcut posibilă apariția acestei antologii!

Juan José García,
Președinte al Casei Române de Cultură

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori