Ștefania Kory Calomfirescu. O viață pentru medicină și beletristică medicală. Ediția a II-a

Produsul este în stoc
Editie:
2
ISBN:
978-606-730-618-7
Anul apariţiei:
2020
Format:
B5
Nr. pagini:
430
Array
50,00 lei

Descriere

Doamna Prof. dr. ȘTEFANIA KORY CALOMFIRESCU este un „model” de OM, medic, dascăl, cercetător și scriitor în beletristică medicală. Și-a închinat întreaga viață pentru a salva nenumărate vieți omenești, pentru a vindeca sau alina suferințele multor pacienți de toate vârstele, cu diferite afecțiuni neurologice acute sau cronice.
Și-a iubit specialitatea de neurologie, muncind cu multă dăruire, cu trudă și pasiune, dar și cu entuziasm, iar munca sa s-a reflectat nu numai în medicină ci și in beletristica medicală. A fost foarte bucuroasă când a primit premiul Ligii Scriitorilor din România pentru cartea „Școala de neurologie în medicina clujeană” în anul 2012.

A publicat peste 600 de lucări științifice și a participat la numeroase simpozioane si conferințe naționale ca chairman. De asemenea a participat și la multe congrese internaționale, totalizând până în momentul de față, pentru medicină 33 de cărți publicate și 16 pentru beletristică medicală. Viața sa a fost plină de mari eforturi, de sacrificii și multe renunțări, ca să ajungă la un asemenea palmares, atât în medicină cât și în beletristica medicală. Talentul fără muncă susținută și perseverență nu duce la realizări mari în viață, iar dânsa a fost constientă de acest fapt. Și-a valorificat timpul mereu la maximum, priviindu-l ca fiind un dar de neprețuit.

Doamna Profesor se poate bucura din plin de realizările sale de excepție, care fac cinste Școlii Medicale Clujene, neurologiei și beletristicii medicale românești.

Prof. dr. Dafin F. Mureșanu

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori