Stări în dragoste

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-289-9
Format:
13x20
Nr. pagini:
182
Array
25,00 lei

Descriere

Cartea pe care o vei citi după ce dai această pagină este o poveste de iubire. Ar fi putut fi scrisă în proză, dar era prea multă emoție și atunci poemele au venit de la sine. Nu e o poveste de iubire convențională: nu vei afla numele personajelor, vârsta lor, cum s-au îndrăgostit și unde au locuit. Dar vei trăi toată iubirea lor, de la început şi până la sfârșit.
Fiecare poem este un capitol, o frântură din viața lor. Poate de aceea au primit numere și nu cuvinte. De puține ori am deschis o carte de poezie şi n-am mai putut s-o las din mână.
Fiecare vers e scris într-o limbă română de care nu poți să nu te îndrăgostești. Ți se lipește de suflet și-ți transmite pasiune, tristețe, tandrețe, euforie, iarăși pasiune, fericire, durere... și, cumva, toate acestea compun o iubire absolută care îți pătrunde în carne până te doare, dar te și încălzește.
Întotdeauna sunt puțin tristă când termin o carte care mi-a plăcut cu adevărat, pentru că ies din acea lume magică și trebuie să revin într-o realitate gri. Te invidiez, cititorule! Clipa ta magică de-abia acum începe...

Sorina UNGUREANU

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori