Simona Bondoc. Câteva gânduri

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-617-0
Anul apariţiei:
2020
Format:
13x20
Nr. pagini:
160
Array
50,00 lei

Descriere

După un parcurs atât de lung, când te oprești o clipă din cavalcada asta și te uiți în urmă, amețești! Aproape nu îți vine să crezi că au trecut decenii pline de încercări, dorințe,amăgiri, bucurii, satisfacții și destule amărăciuni, inerente unei profesiuni făcute din pasiune.
Revăd imagini și scene pline de personaje atât de diferite, de o varietate incredibilă care, la un loc, te conving că într-adevăr „mare e grâdina lui Dumnezeu”!
Când în sufletul tău se aprinde o dorință de nestăvilit că numai asta e ceea ce îți dorești, nu iți trece prin minte cam ce conține traseul pe care pornești. Strălucirea iluzorie se dovedește a fi înșelătoare și numai forța sufletească și credința in visul tău te fac să mergi mai departe. Răbdarea, tenacitatea și munca devin prioritățile absolute pentru a putea trece peste partea urâtă a atâtor orgolii și încercarea unora de a obține ceea ce vor prin orice mijloace.
În viața personală sunt împrejurări, poate greu de îndurat, fie de ordin fizic, fie sufletesc. Dar chiar și atunci când trebuie să faci față unor situații tragice - ca dispariția părinților sau a celor dragi, de pildă - ori starea sănătății este foarte proastă, actorul trebuie să își adune toate forțele și să își facă profesiunea ca și cum totul este perfect, fără ca publicul să știe ceva din zbuciumul lui.
Mai sunt și unele „sacrificii” la pachet cu meseria asta. Zile în care ar fi de dorit, poate, să fii cu familia sau copiii... Dar nimic nu poate trece înaintea obligației asumate! Și cum teatrul nu are șansa filmului de a păstra amin¬tirea unor mari spectacole (poate doar acum, prin înregistrări), din toată arderea actorului în comuniunea care are loc cu publicul căruia i se dăruiește total - mai târziu, în timp rămân niște „cronici” (de multe ori nedrepte sau părti¬nitoare) în ziare îngălbenite, rămâne amintirea celor care te-au văzut și admirat - sau contestat - și, poate, fotografii! Cam asta e regula jocu¬lui! Dar dragostea absolută pentru profesiunea pe care ți-ai dorit să o urmezi te face să poți trece peste toate încercările și să ai convingerea că dacă ar trebui să o iei de la capăt, tot asta ai face...

Simona Bondoc

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori