Renașterea României

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-131-1
Format:
A5
Nr. pagini:
412
Array
50,00 lei

Descriere

Am scris această carte deoarece noi credem că și românii sunt capabili, merită și pot să fie bogați și fericiți, să progrese rapid, să fie respectați de către alte state și popoare, sunt capabili să se vindece de bolile de care suferă, pot și ei să țintească și să urce spre vârful clasamentului mondial.
Credem că salvarea României poate fi realizată numai prin schimbări profunde în mentalitatea individuală și colectivă a românilor.
Sperăm că fiecare cititor va deveni militant al profundei revoluții românești care va schimba fundamental situația societății noastre actuale și locul României în ierarhia mondială.
Cartea încearcă, între altele, să explice cauzele sărăciei românilor și aduce în discuție unele caracteristici negative din mentalitatea și comportarea românilor.
Analizele și abordările acestor subiecte le-am făcut din patriotism profund și din convingerea că aceste mentalități negative și greșite pot fi eliminate și înlocuite cu unele pozitive și benefice.
Cartea face un apel către toți cetățenii patriei, români sau de alte naționalități la un dialog sincer și menit a găsi soluții pentru salvarea României, pentru îmbogățirea materială a tuturor locuitorilor ei, pentru înflorirea acestor locuri minunate, pentru crearea unei comunități prospere și fericite a celor de azi, dar mai ales pentru o minunată patrie a urmașilor noștri.

Autorul

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori