REIKI. Energia universală pură ca metodă de terapie alternativă

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-705-4
Anul apariţiei:
2020
Format:
A5
Nr. pagini:
100
Array
27,00 lei

Descriere

Era Începutul. Era Maestrul Meu. Mi-a spus Maestrul că o să fiu bine, o să mă iniţieze, mai apoi, şi sănătatea mea se va restabili. Eu eram uimită. Prea puţinii mei neuroni nu reuşeau să facă nici o conexiune care să dea rezultatul de OK, cred, aveţi dreptate, aşa o să fie…
Maestrul continua să-mi spună că atunci când mi se face rău, în loc să mă duc la urgenţă, să vin la el… mintea mea, sleită şi proastă se întreba: dacă eu mă duc la urgenţă şi o turmă de doctori, cu o grămadă de aparate şi medicamente, nu pot să-mi facă nimic… (după atâţia ani de investigaţii şi medicamente, internări şi mulţi bani, habar nu aveau ce am) cum poate un om, cu un cabinet atâta de simplu, fără aparate, să stăpânească crizele pe care le aveam?
Şi mai spunea şi că eu o să mă fac bine…
Ochii Maestrului te înveleau într-o lumină caldă, liniştitoare. Vocea era domoală, dar sigură. Plecasem târându-mă, dar cu sufletul înnoit. Înflorea viaţa mea. Din nou. Pe alte coordonate. În acord cu legile Universului. A urmat o perioadă grea. Năpârlirea şi apoi shut down-ul şi restartul fiinţei mele a fost domoală, dureroasă şi profundă.
Maestrul m-a reclădit, piesă cu piesă, simţind durerea şi bucuria alături de mine. Acum ştiu, pentru că şi eu fac asta şi ştiu care sunt costurile personale, după ce te înhami la aşa un caz. Ştiu că Maestrul a avut şi cazuri mai grele, decât al meu, dar cred că am fost printre cele mai reuşite.
Dacă ar fi să scriu câteva consideraţii despre Maestrul meu, mă tem că nu aş avea destule cuvinte pentru a-l descrie. Dacă aş spune că este un bun profesor ar fi prea puţin. Dacă aş spune că este un bun terapeut iar ar fi puţin. Dacă, aş spune că, este un bun Maestru este puţin de tot.
Aş putea să spun că, este un înger întrupat… Coborât, pentru a călăuzi, pe cei care, în aceste momente, pot şi vor să devină oameni de lumină.

Luiza Iliescu
Profesor, terapeut, Maestru Reiki & Karuna
by psiholog Dumitru Alexandru Bar

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori