Prevenirea şi managementul profilaxiei bolilor

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-973-8099-51-7
Format:
A5
Nr. pagini:
258
Array
30,00 lei

Descriere

Prevenirea îmbolnăvirilor şi cum să te menţii cât mai îndelungat timp sănătos, dar şi activ fizic şi psihic, sunt preocupări de bază pretutindeni, pentru toţi lucrătorii din serviciile de medicină preventivă. Aşa că, mi se pare firesc, ca medic, şi, după o viaţă de activitate într-o instituţie de sănătate publică deja, să îmi aştern în paginile prezentei cărţi: cunoştinţele adunate, experienţa lucrativă, dar şi preocupările mele din acest domeniu. Voi reda, ca atare, în prezenta monografie, pe lângă noţiunile teoretice ce le-am acumulat în timp, şi cele efectiv practice deja, din decursul celor peste 30 ani de muncă efectivă, în folosul omului şi al profilaxiei diverselor boli.
Drept urmare, munca de prevenire a bolilor, doresc să fie înţeleasă întotdeauna corect, atât când se fac referiri generale, dar şi când se fac particularizări din activitatea per ansamblul ei, cu referiri mereu numai, la orice tip lucrativ, care contribuie la menţinerea stării de sănătate, reducerea morbiditţăii şi deci a numărului de îmbolnăviri, dar şi a mortalităţii, printr-o anumită afecţiune circulantă încă.
Adresez, aşadar, paginile de faţă, tuturor acelora interesaţi să ştie ce este de făcut, ca să prevină diversele îmbolnăviri, dar şi probabil, să afle cum au greşit, de au ajuns în anumite situaţii date, să fie bolnavi totuşi. Ca atare, în cartea mea, nădăjduiesc că veţi găsi răspunsul la cele mai multe din întrebările Dumneavoastă, ce poate vă mai preocupă ades, dar şi la cele ce pot să vă mai apară în minte şi în viaţă, dacă vă aflaţi la un anume risc de îmbolnăvire, chiar şi azi. Nu pot dedica cartea doar scopului educativ totuşi, fără să insist şi pe cel logic managerial, util cred şi acelora interesaţi şi în acest context, de prevenirea bolilor.

AUTOAREA

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori