Predici rostite în Duminicile de peste an

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-364-3
Anul apariţiei:
2017
Format:
B5
Nr. pagini:
486
Array
60,00 lei

Descriere

Calitățile dascălului și ale scriitorului în persoana doamnei Lucreția Mititean, s-au îngemănat ca ,,Marta și Maria”, într-o bine¬cuvântată simbioză și complementaritate spre folosul tuturor.
Culegând cele mai frumoase predici cu mesaj actual, doamna Lucreția a rămas impresionată ca și noi, de altfel, de ,,Pilda fiului risipitor”, spunându-ne că asocierea fiului din Evanghelie cu un alt exemplu dintr-o istorioară se aseamănă izbitor.
Se spune, la fel ca în pilda noastră, că ,,într-o familie oarecare, unul dintre copii și-a cerut partea de moștenire și a plecat în lumea largă, din dorința de a fi liber și de-a face tot ce poftește, fără să mai dea socoteală cuiva. Dar, precum se întâmplă în astfel de cazuri, în scurtă vreme sacul moștenirii s-a golit și rămânând pe drumuri, ar fi dorit să se întoarcă acasă.
Surpriza și excepția este această carte de predici, adunate cu grijă de distinsa dăscăliță și credincioasă, în număr de 57, rostite de mari duhovnici și preoți, ierarhi și nu în ultimul rând de unii trecuți în rândul sfinților, cum ar fi Sf. Nicolae Velimirovici sau Sf. Ignatie Briancianinov.

Pr. Alexandru Vidican,
Protopop de Bistrița

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori