Povestea pufului de păpădie

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-799-7
Anul apariţiei:
2021
Format:
A4
Nr. pagini:
38

Descriere

În zilele noastre, să îndrăznești a scoate o carte pentru copii mi se pare o întreprindere extrem de riscantă, dar dacă se împlinește, atunci fericirea este de ambele părți: atât a autorului cât și a copilului.
Ana Huțanu are o veche experiență în domeniul literaturii pentru copii, cu rezultate excepționale, dar toate la timpul lor, cum ar spune un mare filosof, pentru că vremea cititului, vremea ascultatului de povești, a cam trecut, copiii sunt aplecați pe telefoane, pe tablete, trăiesc o altă realitate.
A veni spre ei cu niște povestiri, din lumea înconjurătoare, despre gâze, despre animale domestice aflate într-o relație nu întotdeauna prietenească, mi se pare o îndrăzneală fericită, în sprijinul unui ideal etic. Din păcate, minunata Dumbravă a Lizucăi, a fost înnecată în ierburile indiferenței.
Ana Huțanu, în cele patru povestiri, ne aduce într-o realitate dorită, într-un vis dorit, armonia socială, înțelegerea și prietenia.
Cartea este scrisă într-un excelent limbaj adecvat vârstei copilăriei. Aici își spune cuvântul experiența, și de aceea propun, din tot sufletul ca să îndrăznească părinții, bunicii mai ales, care oricum trebuie să stea mai mult acum pe-acasă, să se apropie de nepoți, și să îi roage ca pentru câteva minute să lase telefonul și să asculte o poveste.
Poate oricând reveni în memoria efectivă și afectivă, imaginea aceea cu părintele, bunicul, stând pe marginea patului, și citindu-le copiilor o poveste, un basm.

Cornel UDREA

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori