Pe firul vieții mele

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-987-4
Anul apariţiei:
2023
Format:
A5
Nr. pagini:
154
Array
35,00 lei

Descriere

De la o vreme, fără să vreau, am început să am nostalgia anilor tinereții. Mi se perindă prin minte fapte și oameni, evenimente, întâmplări, situații. Anii au trecut mult prea repede și mă aflu acum în momentul în care etapele existenței personale străbătute cândva se deosebesc cumva de cele prin care trec semenii mei la ora actuală. M-am străduit să aștern pe hârtie cele mai semnificative realizări din viața mea, din experiența și activitatea feroviară pe care o consider frumoasă, interesantă, plină de satisfacții profesionale. M-au impresionat afirmațiile inegalabilului nostru istoric Nicolae Iorga – ,,Cuvântul scris răsună în eternitate” – și m-am gândit că e posibil ca experiența mea de viață să trezească interesul celor care vin după mine.
În volumul de față prezint fapte și evenimente trăite cu intensitate de mine la un moment dat. Privind înapoi pe firul vieții mele, consider că bunul Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a mă instrui permanent și de a munci cu asiduitate pe tărâmul pe care l-am îndrăgit încă din adolescență.
Am avut de-a lungul anilor șansa de a avea o familie dragă care mi-a oferit posibilitatea de a-mi desfășura activitatea în unele momente extrem de dificile.
Atât soția mea, cât și cei doi fii ai noștri au apreciat munca deosebită pe care am desfășurat-o cu ceferiștii. De aceea consider că e firesc să dedic această carte familiei mele.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori