Oșanca din diaspora. Viața pe litere

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-672-9
Anul apariţiei:
2020
Format:
B5
Nr. pagini:
276
Array
55,00 lei

Descriere

                                  Pentru comenzi de carte vă rugăm să scrieți pe adresa de mail: toader_marioara@yahoo.com

Pentru că sunt o oșancă up to date și pentru că nu am pretenții de scriitoare, am cerut părerea prietenilor de pe Facebook despre  poveștile cu care îi bombardam săptămânal…

 Pionii principali au fost SORIN CRIȘAN și FLOAREA FEHER, ei mi-au dat ideea  să adun totul într-o carte. Asta nu inseamnă că ceilalți ar avea o mai mică contribuție..Toți cei care mi-au citit amintirile sunt importanți pentru mine,așa că am spicuit cateva impresii din cele multe.

IANCU GABRIELA. Legătura noastră virtuală a pornit dintr-o întâmplare de viață, apoi a continuat datorită pasiunilor comune pentru frumos și adevăr. Deși sunt bihoreancă, savurez împreună cu cafeaua de dimineață cu mare plăcere textele dumneavoastră pline de conținut real. Textul scurt, plin de conținut, presărată cu glume pe alocuri sau filozofie de viață pe de altă parte,nu fac decât să stârnească interesul cititorului de orice nivel. Structura pe literele alfabetului e interesantă, te întrebi despre ce va povesti Mărioara lui Puiu Rusului în tura din noaptea asta. Mă atrage și îmbinarea dintre amintirile din copilărie și cele petrecute după, umorul natural al unei oșence trecută prin multe întâmplări de viață, care încearcă să se țină dreaptă de parcă ar purta costumul popular tot timpul,care a învățat multe din cărți și din ce i-a oferit viața.O simt bună la suflet,dar bățoasă câteodată, serioasă, deși îi place umorul, sensibilă la tot ce e frumos și adevărat. De aceea, în această dimineață,la această cafea,am scris eu și, probabil, ați citit dumneavoastră. Vă doresc să aveți succes cu cartea,  personal cred că așa va fi!

MIRCEA OLAR-ZĂINESCU. O veste bună pe care o așteptam cu nerăbdare. O experiență de viață care merită înscrisă într-o cronică a românilor plecați în alte țări să-și făurească un trai mai bun, dar care n-au uitat niciodată că Patria din inimă nu se poate scoate!

MARIA LEUȘCA. Felicitări! Ar fi fost păcat să nu adunați poveștile dvs într-o carte! Abia aștept să o citesc! Mie îmi place ca aveți curaj să povestiți și să expuneți lucrurile exact așa cum au fost sau sunt ele, de multe ori detalii din viața privată, puțini ar avea curajul să își asume asta! Mult succes și să vî dea Dumnezeu sănătate și o memorie cât mai bună să ne puteți povesti în continuare!

LUCIA NECULAI ZAHARIA. M-am regăsit în multe din povestiri ,m-am născut în Bixad dar viața a fost dificilă în familia mea, de aceea am crescut la oraș (in orfelinat) Casa de copii, cum se zicea atunci. Cu toate astea mi-a plăcut și îmi place costumul oșenesc, mai bine zis portul nostru și citind îmi aminteam de multe cuvinte pe care nu le foloseam zi de zi...vă iubesc "adevărurile" cum vă place să le spuneți și le citesc cu mare plăcere și bucurie și vă mulțumesc pentru asta!

CRISTINA ISAI. Felicitări ! Când deschid telefonul și văd că ați postat ceva, mă opresc din ceea ce fac și citesc ce ați scris .Vă admir pentru autenticitate , sinceritate dar mai ales pentru curaj. Sunteți o persoană care are multe de povestit și numai o carte ca aceasta poate fi soluția .

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori