Oameni de seamă ai Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” din România. Didționar ilustrat

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-261-5
Format:
B5
Nr. pagini:
684
Array
60,00 lei

Descriere

 Ni se umple inima de bucurie când ne revedem la sărbătorile neamului nostru românesc, când ne salutăm cu respect şi ne îmbrățișăm cu dragul revederii. Trăim o stare specială de solidaritate umană, de pace şi armonie pe care o avem toți cei care facem parte din Societatea Cultural-Patriotică „Avram Iancu”, hotărâţi să punem la loc de cinste apărarea ființei naționale a românilor și promovarea ideilor de libertate și demnitate națională. Vi se pare că ne dorim prea mult? Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să ne ajute să fim de folos, în continuare, în ce privește apărarea limbii române, cunoașterea istoriei naționale și valorificarea culturii românești în lume.
Dicționarul acesta al oamenilor de seamă din Societatea noastră apare la timp și fixează câteva repere în încercarea de a desluși idei și fapte din activitatea unor oameni vrednici care doresc sincer ca poporul român să prospere, să fie mai bogat și mai fericit. Pentru a ne respecta pe noi înşine, în această lume aflată în perpetuă mişcare şi căutare de sine, se cuvine mereu să împrospătăm şi să cinstim memoria Eroului Național Avram Iancu, a tuturor eroilor şi martirilor neamului românesc.
Dicționarul oamenilor de seamă din Societatea “Avram Iancu” este o dovadă a vredniciei acestor oameni, este o carte utilă pentru toți cei care doresc să cunoască istoria românilor din această perioadă a ultimului sfert de veac.

Prof. Victor BERCEA,
Președintele Societății Cultural-Patriotice “Avram Iancu” din România

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori