Muzica electronică și electronica audio. Ediție revizuită și adăugită

Produsul nu este in stoc
Editie:
2
ISBN:
978-973-8099-27-2
Format:
B5
Nr. pagini:
140
Array
30,00 lei

Descriere

Noua apariție editorială semnată de Cristian Mureșanu, Muzica Electronică și Electronica Audio, reprezintă un eveniment de tentă interdisciplinară care umple în mod inspirat, un gol în literatura de specialitate. Lectura cărții, de interes pentru pasionații domeniului, dar nu numai, conduce și la ideea că autorul simte că legătura dintre știință și artă trebuie înțeleasă ca arta din interiorul științei și știința din interiorul artei.
Capitolele cărții oferă informații care definesc un modus vivendi al autorului, care se întreabă „de ce construim când putem cumpăra ieftin?” Iată o paradigmă chiar în domeniul „sunet-zgomot-muzică” pe care autorul o gestionează în stil personal, iar amplificatorul său pe 8 căi de sunet reprezintă o realizare de certă performanță. Apoi, același profesionist explică pe înțelesul amatorilor „miturile audio” pe care le-a descifrat în cariera sa.
În prima parte sunt prezentate toate detaliile necesare amenajării unei camere de audiție de înaltă performanță iar în partea a doua sunt prezentate informații despre muzica electronică și de film care se pretează cel mai bine la audiția concepută de autor, împreună cu toate motivațiile necesare.
O astfel de carte, ce adună o experiență de decenii este o punte peste timp ce definește marca științifică și culturală a autorului, ca un semn de idei, ca o umbră a cercetării ce sfidează o rană a tăcerii ignorante. Este o carte, pentru litere sonore, ce ne amintește că pe frontispiciul vechii biblioteci din Alexandria era scris „spitalul sufletului”, știind că de fapt, muzica este medicamentul sufletului!

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori