Monografia familiei noastre. Mihai și Maria Piuari. O familie de bucovineni

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-742-9
Anul apariţiei:
2021
Format:
A5
Nr. pagini:
218
Array
35,00 lei

Descriere

Ne aflăm în fața unei lucrări monografice scrisă cu dăruire de colonelul (în retragere) Mihai T. Piuari, care de fapt este o monografie a două familii românești din Bucovina, două familii cu un destin aparte.
Dorința autorului a fost aceea de a-și reaminti secvențele mai importante din viața sa, născut în localitatea Băișești, și a soției sale, născută Maria Luca din Lămășeni, două localități apropiate; o familie cu un destin destul de alert, dar și echilibrat și bogat în împliniri familiale, în condițiile în care cele două familii sunt de la țară, din rândul celor cu o avere modestă, dar cu un suflet mare. Din familia aceasta, o bună parte dintre copii s-au împlinit, reușind în viață, urmând studii superioare sau alte forme de pregătire profesională și intelectuală.
Cartea de față este o monografie de familie bine articulată, scrisă cu dăruire și pasiune de colonelul (rtr.) Mihai T. Piuari, în ideea că urmașii de azi și de mâine ai familiei trebuie să-și aducă aminte de înaintașii lor, de condițiile destul de grele în care au trăit, au muncit și s-au afirmat în viață, prin muncă cinstită, dăruire și responsabilitate.

Prof. dr. colonel (r.) Vasile Șt. TUTULA

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori