Memoria sufletului meu. Volumul I

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-585-2; 978-606-730-586-9
Anul apariţiei:
2019
Format:
A5
Nr. pagini:
238
Array
30,00 lei

Descriere

Mi-ar plăcea ca aceste pagini scrise de mine să rămână și pentru cititori o amintire. Iar pentru aceasta e nevoie de înțelegere și îngăduință, fiindcă eu n-am pretenția că sunt o scriitoare, ci o simplă povestitoare, aidoma unei bunici din satul meu, care în serile de clacă spunea povești, adevărate ori închipuite, după cum îi veneau în minte.
Eu, când am scris, m-am străduit să mă mențin pe calea realității, fiindcă am vorbit despre oameni adevărați și evenimente reale, fără să exagerez sau să deformez realitatea.
Perioada prezentată de mine a fost bântuită de trei războaie, de tulburări și zbucium, de secetă și inundații, de boli și sărăcie, peste care s-a suprapus apăsarea comunistă care a durat aproape o jumătate de secol. De aceea tonul cărții mele este mai degrabă trist decât senin, întunecat și apăsător. Și totuși, cei din lumea mea au răzbit, trecând peste greutăți, lipsuri și necazuri și stau azi senini, cu capul ridicat, înfrun-tând viața nouă care năvălește peste ei în valuri, deter-minându-i să le înfrunte pe toate, bune sau rele, cu încredere și multă înțelegere.

Autoarea

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori