Mandat de primăvară pentru gânduri

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-630-311-093-6
Anul apariţiei:
2023
Format:
13X20
Nr. pagini:
160
Array
30,00 lei

Descriere

Mandat de primăvară pentru gânduri se vrea a fi un mandat al cugetărilor, fiind incluse aforisme ce îmi aparțin, asociind momente ce decurg libere, așteptând renașterea dată de anotimp. Se impune a trăi în armonie cu noi și natura, ca un factor primordial, dorind ca această lucrare să aibă un impact psihanalitic, creând o stare de responsabilitate asupra impulsurilor date la cald.
Poezia este vibrația permanentă a unui clopot ce duce spre nemurirea sufletului.
Războiul este o slăbiciune a unor bolnavi mintal, lipsiți de raționament, care distrug tot, fără a realiza că sfârșesc în mizeria propriei deflagrații.
Această carte o dedic celor ce iubesc, celor ce împărtășesc fericirea și renasc periodic, înțelegând că doar împreună putem conviețui în armonie.
Constat că viața se continuă prin lăstarul de care mă împiedic și îmi atrage atenția de existența acestei perpetuări. Realizez scurgerea timpului meu, dăruindu-i sufletul spre înălțare și continuare, acceptând ca un firesc al trecerii și inprimării în absolut, doar pietrificat rămân vizibil celor ce trec împiedicați de necunoaștere.
Se poate realiza sărutul creând pasiune, dar, neeliberând cuvintele, lipsind discursul, expresivitatea poate să suprime frumosul, putând anula prin vicierea acestui dezacord toate manifestările libere ale realizărilor ce survin ca o forțare, nicidecum ca o eliberare benevolă. Nepermițând acest întreg deplin consfințit, părând mai degrabă o cutumă îngrădită de acceptul părților, îl dezinvestește pe autorul operei, prin prejudicierea imaginilor create să elibereze efectul complicității. Cum poți admite că o creație poate înlocui personajul despre care facem vorbire? Interpretarea este doar o formă și nu desăvârșirea în totalitate a creației.
Fără imprimarea unui dialog ori monolog în totalitatea exprimării celui surprins, nu este decât o lipsă a cunoașterii absolute. Ori ea se poate realiza prin creație poetică. în definitiv, subiectul se împlinește perfect în armonia rostită, înțelegând în totalitate creația ca un merit al cunoașterii. Realizând un portret surprins de angoasa sau bucuria personajului, interpretând starea prin permisiunea cuvintelor alocate, completând expresivitatea firească, dă viață. Adun în această carte pilde pline de sens, dorind să ajungă pe buzele cititorului pentru dumirirea unor acțiuni, asupra beneficiului personal sau transmis altor persoane. Din acest grupaj de aforisme, gânduri și cugetări, putem înțelege abordarea autorului la forma de înțelegere și meditație, așa cum au fost percepute.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori