Ipoteze. O scurtă istorie a universului

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-761-0
Anul apariţiei:
2021
Format:
A5
Nr. pagini:
194
Array
40,00 lei

Descriere

PENTRU COMENZI PUTEȚI SUNA LA NUMĂRUL DE TELEFON 0722450962

 

Pentru a lămuri și cunoaște o parte din unele enigme ale cosmosului a apărut și interesul meu pentru acest domeniu, cu toate că activitatea mea profesională nu a avut nicio tangență cu astronomia. Acest fapt m-a determinat să caut, să mă informez, să citesc cărți și să consult atlase de specialitate, care să mă lămurească și să mă ajute să-mi răspund întrebărilor care mă frământau. Dar, în loc să mă lămuresc, am intrat tot mai adânc în ceață și a apărut o confuzie care m-a ambiționat mai mult. Ca urmare, am studiat tot mai profund această temă șiîn final am ajuns la o concluzie generală, subliniez generală, asupra apariției și evoluției Universului și a vieții materiale din acest Univers.
Nu întotdeauna am fost de acord cu toate datele și explicațiile cuprinse în scrierile lecturate și am simțit nevoia de a face anumite corecturi și interpretări personale, care mi s-au părut mai logice și mai credibile, dar fără a avea un suport științific sustenabil.
Așa s-a născut această lucrare, care nu este una științifică. Ea se adresează tuturor oamenilor care sunt interesați de acest subiect, indiferent de pregătirea lor.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori