Insula Trandafirilor

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-185-4
Format:
A5
Nr. pagini:
228
Array
20,00 lei

Descriere

Romantic {încă} în secolul 21, optimist exuberant, iremediabil și constant îndrăgostit, Ionel Sporea vine spre literatură cu câştigurile expresive ale celui pentru care textu! literar nu e, prin făptul fizic a! debutului editorial, o noutate, nu e o căutare, ci o modalitate certă de afirmare pentru cei cu talent și inspiraţie,
Abordând cu aplomb stilistic o temă veche şi totuşi niciodată uzată și inutilă -dragostea - autorul reuşeşte să facâ „portretul" conceptului (pe care nu pot să-l numesc astfel după citirea cărţii), prin vibraţii constate, cu resurse lirice inepuizabile, la tot ce-l poate apropia de ideea iubirii. O lume virtuală, unde poetul se refugiază, ca într-un turn, de fildeş, își iradiază, benefic, virtuțile odihnnitoare pentru spirit.
Unui dintre cele mai importante câştiguri ate volumului rămâne năzuința spre înalt (simbolizată şi de imaginea vulturului închis în colivie). o marcă propie, toata viaţa,!ui !one! Sporea.
Volumul preponderent liric, cu o bună stăpânire a verbului a relațiilor intime între cuvinte, ilustrând din p!in una din afirmaţiile autorului; „...pentru noi (îndrăqostiţii, n.n.) orice cuvânt are culoare,"

Prof. Univ. Dr. Liviu Petru Bercea

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori