Indexul operelor plagiate în România – vol.1

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-973-8099-73-9
Format:
A5
Nr. pagini:
94
Array
20,00 lei
index
index 4

Descriere

Această lucrare este o lucrare originală şi excepțională.

Lucrarea este originală întrucât este primul Index al Operelor Plagiate care este tipărit într‐o țară civilizată. Apariția sa a fost o necesitate întrucât, în confruntarea pentru integritate, era nevoie de o dovadă, era nevoie de o alternativă nouă.

Lucrarea este excepțională întrucât nu există informații credibile că anterior ar fi fost publicat prin tipărire vreun astfel de Index.

Ca stil şi destinație, lucrarea este un Index. Un Index este o lucrare prin care, în mod sistematic, se promovează o anumită atitudine față de nişte creații artistice sau similare. Până la acest moment a existat, în diferite țări, în mod explicit sau implicit, numai un Index al cenzurii. Indexul cenzurii cuprindea titluri de lucrări pe care puterea, prin organe specializate, nu le agrea sau pe care le interzicea la publicare.

De această dată, Indexul este pus în slujba societății, nu interzice, nu se referă la opere ascunse, dar este destinat să avertizeze pe fiecare cititor interesat, iar obiectele la care se referă sunt chiar opere publicate. Singurul duşman al Indexului este plagiatul.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori