În slujba lui Dumnezeu și a oamenilor

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-146-5
Anul apariţiei:
2015
Format:
A5
Nr. pagini:
126
Array
20,00 lei

Descriere

Îmi va rămâne în amintire veşnică chipul luminous al părintelui la sărbătoarea tradiţională anuala de la Fântânele şi la sfinţirea bustului Pelaghiei Roşu când plin de evlavie se ruga pentru eroii neamului românesc şi ai mărişenilor binecuvântându-ne cu Crucea - ,, semnul biruinţei,,.
S-a preocupat şi pentru păstrarea vechilor unelte, îmbracăminte şi icoane pe care împreună cu doamna preoteasa le-a adunat şi pentru ca nu era spaţiu de expunere a amenanjat în curtea casei parohiale vechi un loc corespunzător unde sunt expuse şi pot fi vizitate de cei dornici.
Nu voi uita bucuria colindatului şi incurajarea pe care sfinţia sa a dat-o şi o dă pentru a se pastra tradiţia in general, şi în special cea a junilor.
Îl vad parcă şi acum la Ijar, în mijlocul credincioşilor, binecuvântând turmele şi rugându-se bunului Dumnezeu pentru ele.
O amintire deosebita o am de când părintele şi doamna preoteasă ne-au insoţit în Delta Dunării, in Expediţia Pionerească a echipajului Pelaghia Roşu. Atunci am avut cinstea sş le ofer ,,botezul Deltei,,
Câte nu ar trebui să cuprindă acest cuvânt umil!
Îl rog pe bunul Dumnezeu să-l inscrie în cartea vieţii pe părintele, iar pe credincioşii, colegii, rudele, cei apropiaţi şi mai indepărtaţi să se roage pentru sănătatea sfinţiei sale.
Să îi păstrăm vie amintirea!

Prof Teodor Şandor

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori