Idoli... Mentori... și Demoni

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-850-1
Anul apariţiei:
2022
Format:
A5
Nr. pagini:
200
Array
35,00 lei

Descriere

  Copilăria ar trebui să ne fie simplă, frumoasă, lipsită de griji, inocentă. însă, a avea un idol în viață nu este o alegere greșită, totul depinde de ceea ce vezi tu în el și dacă ai reușit să culegi pentru tine însuți cele mai bune atuuri ale persoanei pe care o admiri. Orice tânărîn formare are tendința să urmărească traseul în viață al unei persoane celebre, dar ce ne facem când persoanele alese nu sunt tocmai niște modele demne de urmat?
Un idol poate avea asupra ta un efect total, sau doar parțial. Unii ajung să devină dependenți de idolii lor, să le copieze întreaga viață, inclusiv felul în care vorbesc sau gesticulează persoanele pe care le admiră. Cu aceste lucruri nu sunt de acord și consider că trebuie să cunoaștem limitele acestui tip de admirație, că trebuie să ne păstrăm acea parte din noi care ne definește, care ne face uniciînlume.
A avea un idol trebuie să însemne pentru noi a avea un exemplu pozitiv în viață. Putem să ne inspirăm din felul în care altcineva se îmbracă, vorbește, dansează, scrie sau își aranjează părul, dar toate acestea trebuie să însemne doar o inspirație și întotdeauna să ne păstrăm unicitatea.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori