Grădina din sufletul meu

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-139-7
Format:
13x20
Nr. pagini:
160
Array
20,00 lei

Descriere

Cartea „Grădina din sufletul meu” nu este o simplă carte de versuri, este ceea ce cu drag aflăm că există în sufletul poetei. Cu siguranță titlul v-a stârnit interesul și atenția activă de a „călători” prin „grădina” din sufletul plin de candoare, de sensibilitate, de copil al Ioanei Petre. Acum, când citiți captivați acest volum de poezii, să știți că aveți în faţă de fapt nu o carte, ci sufletul minunat al autoarei. Veți fi profund marcați de câtă iubire poate emana acest suflet creator de versuri, de frumos.
Formidabil este și faptul că, în „Grădina” din sufletul poetei, florile suntem chiar noi, dragi cititori, prieteni, învăluiți de incomensurabila iubire pe care ne-o poartă, dar în primul rând există un „trandafir” iubitor păstrat cu puternică dragoste în sufletul poetei. „Iubirea de aur” este esența sufletului poetei, o iubire pe care o simte cu ardoare încă de copil, de când o prețuiește și mai cu seamă de când a descoperit „trandafirul” iubirii, avându-l muză.
Acest dar în versuri pe care ni-l oferă poeta Ioana Petre este o dovadă certă că iubirea încă mai există, este acea rază de speranță că vom înlătura „molozul” lumesc, în favoarea luminii brodate cu florile prieteniei, armoniei, zâmbetului și optimismului! Poeziile dânsei ne sunt și ecoul iubirii înmiresmat de parfumul „Trandafirului” din suflet pe care continuă să îl iubească și să îl simtă mult în trupurile poeziilor! Să îl primim în suflet cu maximă iubire și să îl citim cu bucurie!

Scriitor Ec. Bogdana Elena Simionescu

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru