Flori de lut

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-193-9
Format:
13x20
Nr. pagini:
130
Array
20,00 lei

Descriere

Poemele publicate în acest prim volum sunt consecinţa reluării după mai mulţi ani a unui joc întrerupt în copilărie şi a desfăşurării acestuia în interiorul altui joc actual, concomitent.
Este vorba despre un fel de manifestare ludică a ideilor, imaginilor şi trăirilor mai îndepărtate sau mai recente prin intermediul
unui joc contemporan al căutării cuvintelor, al valenţelor şi muzicalităţii acestora, astfel încât alăturarea lor să intre în rezonanţă cu sensibilitatea a cât mai mulţi cititori.
Pe parcursul acestui demers ludic diferite impulsuri lăuntrice ţâşnesc spontan într-o libertate deplină, oferind o imagine de ansamblu, oarecum mai detaşată, dar mai apropiată de esenţa adevărului liric.
În tumultul grijilor şi problemelor cotidiene, cel care îşi va acorda un scurt răgaz pentru a urmări măcar câteva secvenţe ale acestui joc, s-ar putea să se regăsească, într-o oarecare măsură, acolo, sau măcar să simtă un imbold de relaxare lăuntrică.
În tumultul grijilor şi problemelor cotidiene, cel care îşi va acorda un scurt răgaz pentru a urmări
măcar câteva secvenţe ale acestui joc, s-ar putea să se regăsească, într-o oarecare măsură, acolo, sau măcar să simtă un imbold de relaxare lăuntrică.

 

Romulus MOLDOVAN

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori