Fața în palme

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-058-1
Format:
A5
Nr. pagini:
590
Array
40,00 lei

Descriere

Relația redată în această carte este una abuzivă și nesănătoasă și trebuie văzută ca atare; ea nu a fost concepută ca o variantă romantizată a unui abuz, ci ca un caz particular ce reprezintă realitatea.
Romanul de față nu este doar ficțiune, ci și o încercare de a aduce acest subiect în atenția cititorilor, fiindcă un public informat este unul mai capabil să ajute, mai lipsit de prejudecăți și mai plin de compasiune.
Sunt de părere că acest roman are posibilitatea de a ajuta oameni reali, fie victime ale abuzului, fie familii ale victimelor care de cele mai multe ori nu știu cum să le ofere acestor victime consolare, fiindcă nu știu cum să abordeze un subiect atât de delicat.
Consider că acest subiect ar trebui adus la lumină pentru a trage un semnal de alarmă asupra lucrurilor care, deși sunt ignorate și reduse la tăcere, se întâmplă în jurul nostru în fiecare zi. Abuzul nu trebuie ignorat, iar victimele nu trebuie neglijate. Ficțiunea are puterea de a schimba prejudecățile oamenilor și poate spulbera tăcerea și miturile care înconjoară acest subiect.

Maria Heller

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori