Fără îngeri

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-673-6
Anul apariţiei:
2020
Format:
13x20
Nr. pagini:
106
Array
25,00 lei

Descriere

Acest mic volum de poezii e un cadou pentru mine însămi și un omagiu tardiv adus unor suflete care au crezut mult în mine și care s-ar fi bucurat foarte mult pentru această realizare.
Titlul „Fără îngeri” reia un leitmotiv care se distinge obsesiv mai ales în versurile ultimilor ani. Noținea de îngeri nu trebuie înțeleasă în sens religios ci este reprezentarea unui ideal uman mult deasupra deșertăciunii naturii omenești. A fost o căutare lungă și dezamăgitoare a unui idei de iubire total irealistice, iar tonul nostalgic, predominant trist al celor mai multe poezii derivă exact din eșuarea în a regăsi acel gen de imposibilă așteptare. Cu timpul se impune o viziune diferită ,mai detașată,puțin cinică asupra lumii și o sănătoasă, regeneratoare întoarcere spre sine. Nu se mai caută „îngeri” printre oameni, dar se redescoperă un mod nou de a fi ,de a iubi și de a-l privi pe celălalt.
Țin totuși azi, prin prisma a ceea ce am experimentat în căutarile,falimentele și momentele inefabile pe care le-am trăit, țin așadar să aduc o „corectare” ,o îndulcire lejeră a impresiei de tristețe ,dezolare și abandon care domină cititorul și să îl recompensez cu o notă de pozitivitate.
Uitându-mă cu atenție în jurul meu am descoperit că am fost binecuvântată să am nu puțini îngeri care în trecut și încă și azi îmi lumineză viața. Îngeri imperfecți, dar profund frumoși cărora țin mult să le mulțumesc pentru ce mi-au lăsat profund în fibrele sufletului.O să îi enumăr aici doar pe câțiva.
Și voi încheia cu o idee mult dragă mie.Mai există o modalitate de a fugi dezamăgirii și înstrăinării lumii în care trăim. Când căutările nostre de a descoperi îngeri printre oameni rămân zadarnice, avem alternativa de a deveni noi înșine creaturi înzestrate cu altruism, tandrețe, empatie și a aduce o lumină strălucitoare peste existența celor ce sunt speciali pentru noi.
Așa că iubiți-vă mult ,dar inainte de asta învățați să vă dedicați mai multă iubire vouă înșivă. Și nu uitați că în fiecare dintre noi așteaptă un înger .Să nu uităm de el!

Andreea Anca

Comenzile de carte se pot face pe adresa de e-mail: 2019andreea.a@gmail.com 

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru