Noi înșine cu viața noastră

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-751-1
Anul apariţiei:
2021
Format:
13x20
Nr. pagini:
162
Array
30,00 lei

Descriere

Nu avem nevoie în această lume și în această viață decât de dragoste, sănătate și fericire. Noi, oamenii, ne alimentăm din energii pozitive, din gânduri pozitive, din fapte bune, mărețe. Suntem mai buni când ne încercăm pe noi înșine. Când ne transformăm noi înșine în mai bine, când înțelegem conceptul că să trăim viața este, înainte de toate, să o prețuim. A ne prețui pe noi înșine, pe cei de lângă noi, pe semenii noștri! A lăsa deoparte ceea ce este rău și a încerca să vedem viața și această lume prin și cu alți ochi!
Știți că mulți tineri sunt trecuți prin viață mai mult și văd mai multe decât părinții lor? Dar ceea ce nu au văzut ei, din păcate, e cum și ce înseamnă o viață adevărată. O viață plină de iubire, de încredere și de respect! Asta nu au văzut ei și asta, e adevărat, din cauza părinților! Un perpetuum mobile! Sau, mai bine zis, un cerc vicios?
Noi înșine cu viața noastră nu e altceva decât o idee de viață, despre cum și cât de bine ne-ar fi dacă am ști să începem îmbu¬nătățirea acestei lumi cu noi înșine. Să încercăm să ne privim altfel, să încercăm să fim mai buni, plini de dragoste și încurajatori cu cei care nu înțeleg că viața trebuie prețuită, nu irosită!

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.