Dinspre răsărit spre apus

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-554-8
Anul apariţiei:
2019
Format:
13x20
Nr. pagini:
88
Array
20,00 lei

Descriere

Viața de astăzi ne oferă din ce în ce mai puțin timp pentru ce ne-am dori să fie mai apropiat sufletului. Există și un timp limitat pentru cunoaș-terea părinților și a bunicilor. Preocupările oferă amânări, amânările un fel de uitare și o diminuare a interesului. De aceea, consider că poezia lui Sabin, pe lângă alte atribute, este o mărturisire în plus lăsată fetelor și nepoatelor lui. Din diverse motive, există în viață evenimente și trăiri nedez-văluite, trecerea timpului putând aduce și o scă-dere a importanței și chiar o uitare a lor.
Poezia lui Sabin nu este una filozofică. Ea își are obârșia în trăirile și sentimentele lui din trecut și până astăzi, în sensibilitatea și talentul lui în a retrăi și a așterne pe hârtie experiența lui de o viață. Da, aș putea-o numi filozofia vieții. Fiecare dintre noi are o “filozofie” personală, rezultantă a tot ce am trăit și a personalității individuale. Dar trebuie să ai imaginație și talent pentru a putea așterne pe hârtie trăirile și gândurile. În același timp, mai trebuie și să transmiți cititorului deter-minarea scrierilor tale, sentimentele și sensibili-tatea avute în momentele speciale ce au stârnit imaginația...
Cum Sabin este acum în plină perioadă de creație, am convingerea că această carte reprezintă doar un început. Simțămintele de surpriză și delec-tare mă determină să-i aștept viitoarele poezii. Cu bucuria de a-i fi prieten și cititor în același timp, îi urez cât mai multe creații inspirate!

Liviu Pora

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru