Învinge răul prin bine

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-467-1
Format:
A5
Nr. pagini:
128
Array
25,00 lei

Descriere

Majoritatea persoanelor care încep să citească din seria cărţilor de dezvoltare personală au avut cândva o problemă, o nemulţumire.
Au ajuns probabil într-un moment al vieţii când au dorit o schimbare, au simţit că pot urma calea bună care se află în fiecare dintre noi, calea prin care alegem să învingem răul. Pot să-ţi mărturiesc că mă aflu printre majoritatea acelor oameni, dornici să schimbe lumea lor în bine.
Într-un moment al vieţii în care am simţit că totul era fără sens şi cu o dorinţă mare de a descoperi ce are de oferit lumea. La fel a apărut în mintea mea şi gândul de a scrie această carte. Iniţial avem tendinţa de a lăsa frica să îşi facă treaba, dar uite că prin curaj şi perseverenţă acum una din exemplarele cărţii se afla chiar în mâna ta.
Aş dori ca această carte să îţi fie un ajutor, un ghid, o soluţie în tot ceea ce doreşti să îmbunătăţeşti la viaţa ta. Fii încrezător şi alege ce este benefic pentru tine, rămâi cu ideile ce simţi că te ajută.
Prin cartea “Învinge răul prin bine” autoarea îşi doreşte să schimbe în bine viaţa a cât mai mulţi oameni, motiv pentru care a ales o abordare mai vastă fără a se rezuma însă strict la partea stiinţifică. Sumedenia de versete biblice şi vorbe de duh ale unor “oameni cu carte” precum şi folosirea unui vocabular cât mai accesibil tuturor oamenilor, fac mult mai uşoară asimilarea cunoştinţelor din această carte.
Aşadar, dragi cititori, găsiţi timp pentru lecturarea acestei cărţi, meditaţi asupra celor citite şi nu ezitaţi să folosiţi în viaţa de zi cu zi toate cunoştinţele dobândite!

Bianca Buie-Negrean

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.