Aici și acum

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-808-2
Anul apariţiei:
2021
Format:
A5
Nr. pagini:
236
Array
40,00 lei

Descriere

Manuscrisul de față surprinde povestea de dragoste dintre doi oameni și regăsirea lor pe parcursul acestui drum. Uneori, viața ne oferă o singură șansă la fericire, iar noi avem datoria să recunoaștem aceste ocazii și să acționăm în consecință. Titlul cărții „Aici și acum” subliniază acest lucru și ne îndeamnă să ne bucurăm de fiecare trăire în momentul prezent și să valorificăm intensitatea fiecărei clipe.
Doria este asistentă medicală pe o secție de chirurgie, unde ajunge să îl cunoască pe Dan, rezident al acestei specialități. Ea este energică, veselă, cu un simț al umorului dezvoltat, lucruri care îi trezesc interesul lui Dan, un medic charismatic și greu de impresionat. Pornind de la o relație frumoasă de prietenie și colegialitate, cei doi realizează că sunt meniți să fie împreună. Dan pune capăt relației amoroase pe care o are de mai mulți ani și îi dăruiește întreaga lui dragoste și atenție Doriei.
Povestea lor intensă de iubire ajunge să fie presărată cu evenimente neprevăzute, care îi trezesc lui Dan sentimente vechi legate de fosta lui iubită, Corina. Aceasta este o femeie puternică, independentă, care nu renunță la idealurile ei. În acest timp, Doria încearcă să îl susțină pe Dan și să îi acorde încrederea și timpul de care acesta are nevoie, dar când realizează că el rămâne complet prins în trecut, alege să se despartă de el. Perioada de după despărțire este una foarte dureroasă pentru Doria, iar ea încearcă să treacă peste acest lucru, concentrându-se pe meseria ei. Finalul cărții îi surprinde pe cei doi aflați în fața unei decizii importante, care ar putea să le schimbe din nou cursul vieții și a poveștii lor de iubire.
Manuscrisul este împărțit în 41 de capitole, având în total un număr de 56535 de cuvinte. Publicul țintă pe care îl consider interesat de achiziționarea acestei cărți sunt femeile, cu vârste peste 18 ani și cadrele medicale care se regăsesc cu siguranță în aceste pagini.
Autenticitatea cărții constă atât în spațiul în care se desfășoară acțiunea, și anume spitalul, deoarece sunt surprinse detalii trăite de mine în fiecare zi, cât și în povestea personajelor, care învață cea mai importantă lecție a vieții lor. Umorul fin care se regăsește în rândurile manuscrisului, precum și cursivitatea relatării, trezesc interesul cititorilor. De asemenea, consider că ilustrațiile amplasate în carte conferă un plus de valoare și originalitate acesteia.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.