Contopire

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-346-9
Format:
13x20
Nr. pagini:
130
Array
25,00 lei

Descriere

Cuvinte pe care muzica le percepe ca note pe un portativ și le transformă în acorduri, dezmierdând simțurile. Cuvinte ce se culeg în versuri, arborând un aer liric și dominând suspinele sau accentuând zâmbetul unor amintiri plăcute.
Am rămas datoare cu câteva cuvinte despre... iubire. Pentru mine, iubirea este esența vieții. Dăruiești iubire celor care au nevoie mai mult. Sunt mulți cei care consideră că oferă destul, dar au închis totul într-un cerc, în care se simt ei bine. Niciodată nu o să poți oferi toată iubirea de care au nevoie cei din jurul tău. Le poți oferi însă, o fărâmă de suflet fiecăruia, și aceea să fie cu sinceritatea nevoii tale de iubire. Golul există, în fiecare dintre noi, fie că recunoaștem sau nu. E sensibil la atenție, la cuvinte, la mângâieri, la încurajări, la muzică. Se umple cu clipele ce se ascund în amintirile care ne ridică umerii obrajilor în zâmbete de câte ori ascultăm o melodie, sau ne gâdilă nările un anumit parfum, sau revedem locuri cu o anumită rezonanță în sufletul nostru...
Iubirea. Ce poate fi mai simplu și mai înălțător? Doar că ne mai punem, din când în când, ochelarii aceia mari, de cai, care ne obligă să privim doar înainte, sau să vedem doar cercul țarcului nostru... în care ne simțim bine. Tropăim, nechezăm, fornăim, și totul e bine!?
Am iubit, iubesc, voi iubi mereu. E sensul meu de a trăi.
Și pe tine, cel ce ai avut răbdare să îmi citești gândurile, te iubesc! Știai?!

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori