Călătoriile trupului și gândurilor mele. Impresii și cugetări

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-746-7
Anul apariţiei:
2021
Format:
A5
Nr. pagini:
178
Array
35,00 lei

Descriere

Volumul Călătoriile trupului și gândurilor mele. Impresii și cugetări, de Cătălina Sandu, ne determină să revedem prin ochii trupului și ai sufletului ceea ce am pierdut și poate nu vom recupera niciodată.
Candoarea acestor texte, însumate de prezenta carte, ne redeschid un univers ce începe să apună, descoperind trăirea într-un timp al libertății, al celor ce au fost ale frumosului și ale devenirii.
Căutările ei s-au transformat într-o carte, căci putem vorbi despre un jurnal complex, compus din cel al exprimării emoțiilor și acumulărilor determinate de drumurile parcurse prin mai multe țări, de orașele vizitate, dar și din cel al rapor-tării la căutarea sinelui, a reconstrucției personale printr-un excurs programatic uman, prin reevaluarea perspectivelor lumii din acea perioadă a evaluării memoriei. Spațiul conturat este cel euro-asiatic, ca o linie de refacere a drumului idilic al vechiului grai al limbilor celor vechi, arătate de viețuirea popoarelor care păstrează încă, nealterat, filonul tradițiilor ancestrale.
Prezentul jurnal de călătorie ne deschide calea unei rememorări personale a ceea ce a determinat vizitarea unor locuri care păstrează frânturi din idilicul paradis al omenirii, acel leagăn al civilizației care este atât de dorit de numeroase popoare, încât a fost păstrat sau recucerit de băștinași cu jertfe umane și cu multă vărsare de sânge. Și, poate, tocmai aceste jertfe și acest sânge vărsat constituie acel „ceva” care șlefuiește, finisează, înfrumusețează mirificul acelor locuri.

dr. Victor Constantin Măruțoiu

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori