Bucuria anotimpurilor

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-582-1
Anul apariţiei:
2019
Format:
44
Array
20,00 lei

Descriere

În contextul în care produsele culturale destinate copiilor sunt invadate de văcuțe mov, troli, dragoni și alte fantasme, profesoara Claudia Goga ne propune un foarte simpatic volumaș de versuri, intitulat “Bucuria anotimpurilor”.
Așa cum autoarea însăși o afirmă, poeziile au un caracter ușor didactic, propunându-și să recupereze imagini reale, de adevărată frumusețe și să actualizeze, de fapt să reactualizeze pentru sufletele copiilor care trăiesc în orașe, pădurea și satul, pentru unii necunoscute.
Structura cărții este foarte inspirată, logică, unitară. Sunt trecute în revistă cele patru anotimpuri în succesiunea lor, fiecare fiind surprins în trei spații esențiale: pădurea, satul și orașul.
Versurile sunt cald educative, atașante, respirând pe tot parcursul cărții un sentiment de libertate. Versificația este corectă în general, degajând veselie, cu momente de blajin umor.
Pentru viitorii cititori ai acestei cărți, în principiu elevi ai ciclului primar, versurile pot fi oglinzi sau izvoare de informații inedite și surprinzătoare.
Ușor de memorat, sprințare și proaspete, aceste poezii, însoțite de un fond muzical adecvat și de imagini, ar putea reprezenta materialul ideal pentru minunate serbări școlare.

Ana Hompot

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori