Aventura unei vieți în bio-transformare. Volumul 1

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-001-7
Format:
A5
Nr. pagini:
200
Array
50,00 lei

Descriere

Cristi Mureşanu a fost şi rămâne un original, prin preocupările sale speciale.
Modul în care se prezintă şi îşi prezintă etapele biologice, în firescul şi nefirescul lor, pentru că este vorba despre un om cu o personalitate precoce, reprezintă, pentru cititor, o nouă experienţă, pe care trebuie s-o accepte cu un zâmbet în colţul gurii, pentru că şi autorul îşi priveşte trecutul, adolescenţa şi maturitatea, nu lipsită de evenimente şi boli, care pe un oarecare l-ar fi dărâmat şi învins, dar pe Cristi nu.
Cuprinsul cărţii sale este o dovadă că autorul iubeşte oamenii, se gândeşte la sănătatea lor şi le propune variante care exclud medicamentele, clasicul, pentru a accepta un nou fel de a privi viaţa şi de a-i da sens.
Biotransformarea prin puterea minţii este piatra de bază a acestorîncercări şi de aceea vă recomand această carte ca pe un roman special.

Cornel UDREA


“Aventura unei vieţi în biotransformare” este o autobiografie care începe din momentul naşterii şi continuă în prezent, relatîndu-ne episoade adesea savuroase ale unei copilării prelungite. Ele sunt doar o încercare a unui om care este mulţumit de sine însuşi, de cum a evoluat în viaţă, de modul în care s-a transformat, şi-a rezolvat în mod aproape miraculos multiple probleme de sănătate şi a urmat o evoluţie constantă şi continuă atît pe plan ştiinţific, cît şi spiritual. Pe această cale, Cristian comunică celor interesaţi propria sa aventură şi îi invită cu prudenţă pe cei ce doresc să urmeze experienţele sale, să o facă doar pe propria lor răspundere. Multe personalităţi ale omenirii au fost obsedate de ideea creării unui om ameliorat. Acest om ameliorat şi direcţia de ameliorare au fost înţelese în mod diferit de părinţi spirituali sau de iluminişti, de lideri religioşi sau de oameni de ştiinţă, de reprezentanţi ai curentului New Age sau de profeţi autodeclaraţi.
Cuvîntul cheie pe care îl propune Cristian Mureşanu pentru crearea omului ameliorat este biotransformare. Este vorba despre o biotransformare prin puterea minţii, dar şi prin diferite practici, inclusiv de natură tantricâ. Cristian Mureşanu prezintă o serie de experienţe interesante în acest sens, unele personale, altele realizate de către alte persoane care au urmat o cale asemănătoare. De fapt, cartea ne prezintă un experiment personal în progres, despre care putem spera că va avea un final fericit.

Adrian PĂTRUŢ

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori