Atracius

Produsul este în stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-819-8
Anul apariţiei:
2021
Format:
13x20
Nr. pagini:
296
Array
35,00 lei

Descriere

Adevărata călătorie începe în momentul în care realizezi ce faci! Clipa în care faci primul pas conştient pe drumul tău, este de fapt momentul în care începe călătoria. Acel prim pas conştient conferă sens şi valoare tuturor paşilor pe care i-ai făcut până în acel moment, precum şi celorlalţi paşi pe care urmează să-i faci. Deşi pare doar o clipă neînsemnată din călătoria noastră, acel prim pas conştient creează o delimitare, îţi marchează drumul pe care trebuie să-l urmezi. Rătăcitorul devine instantaneu un călător veritabil, capabil să-şi drămuiască resursele şi să lupte până la capăt, dintr-un observator banal devine cercetător, cunoscător… până ajunge un om cu un nivel ridicat de gândire şi cu o libertate de conştiinţă.
Tot ce a fost înainte de acest pas devine experienţă şi istorie personală. Decizia de a fi atenţi la ceea ce facem reprezintă deosebirea dintre rătăcire şi călătorie, sau confuzie şi înţelegere.
Revenind la primul pas pe drumul vieţii, consideri că ţi-ai început călătoria şi eşti mult mai atent cu ce se întâmplă în jurul tău. Dar îţi vine imediat în minte întrebarea: Călătoria către ce? După primul pas apare şi prima întrebare, la care răspunsul va veni abia la finalul călătoriei. Ai realizat că eşti un simplu călător, că nu mai rătăceşti haotic şi că te îndrepţi spre ceva, dar nu cunoşti adevărata destinaţie.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori