Ascensiune totală

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-365-0
Format:
A5
Nr. pagini:
316
Array
40,00 lei

Descriere

Ascensiune totală este un volum care pregătește o frumoasă incursiune în tainele cunoșterii – mistere unice ale calității Vieții! Am explorat cu toată pasiunea sufletului această artă de-a trăi, și-am înțeles cum pot să-i folosesc potența în experiențele personale de viață. Valoarea acestui proces inițiază o incursiune dintre cele mai incitante și magnifice manifestări, îmbogățite cu stări de emoție sublimă, pentru fiecare descoperire înfăptuită cu succes! Plecând de la această premiză, conturezi în cele mai frumoase aspecte dru¬mul către evoluție!
În perpetuarea fiecărei experiențe deosebite din viața de zi cu zi, majoritatea dorim cu ardoare să beneficiem de evoluție – în toate ramurile de viață.
Subiectul în sine deține un vast interes pentru generația modernă a acestui secol, având mare căutare în rândul celor care au deschidere către astfel de pasiuni... și-am simțit la propriu că vreau să scriu despre asta!!! În ceea ce privește pasiunea pentru scris, este mai mult decât evident cum a luat naștere!
Lectura acestei cărți poate schimba în bine drumul Vieții voastre. Cred cu toată bucuria inimii că încântă sufletul și vă deschide calea către libertatea de a fi voi înșivă!

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori