Așa vreau eu

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-8438-27-6
Format:
A5
Nr. pagini:
312
Array
27,00 lei

Descriere

Un om care a descoperit credința, a descoperit Totul. O carte în care principiile fundamentale creștine sunt o experiență câștigată în fața provocărilor vieții.
Așa vreau eu este un strigăt ancestral venit ca un ecou din totdeauna pentru totdeauna, putând fi oricând metamorfozat în „ așa vrem noi”.
Îndemnul moral vine din experiența de viață a unui dascăl responsabil și implicat, ce militează pentru educație, cu toate valențele ei.
Este o carte ce se adresează tuturor vârstelor, oferind un prilej de meditație la adevărurile care ne pot face viața mai frumoasă.

Prof. Dorina Enache

Cu o sinceritate dezbracată de orice urmă de reținere, în intenția atingerii adevărului său absolut, centrarea se apropie în scrisul său de puritatea, de inocența copilului care privește lumea și trăiește intens Suferința, Fericirea, Iubirea. Da. Iubirea aceea cathartică, iubirea aceea care, coborând – înalță, iubirea – speranța, iubirea - căutare, iubirea – așteptare, iubirea - marea întâlnire, iubirea - resemnare… Am regăsit în versuri dramaticele și voluptoasele trăiri ale tuturor acestor forme ale iubirii. Dar am regăsit și pioșenia iubirii – recunoștință, a iubirii omagiu, am regăsit și nemărginita iubire maternă. Câtă responsabilitate, maturitate sinceră, durere în iubire de neamul românesc, în rostirea clară și deslușită a adevărurilor despre valențele patriotismului în speranța trezirii românilor!...

Maria Huma

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori