Argila, sănătate şi frumuseţe

Produsul nu este in stoc
ISBN:
978-606-8438-21-4
Format:
A5
Nr. pagini:
288
Array
32,00 lei

Descriere

Ioan Timbuş, inginer minier, este singurul specialist român în domeniul substanţelor minerale nemetalifere: argile, talc, caolin, dolomit, brucit, bentonite sodice şi calcice, utilizate în domeniul medical, cosmetic, pomicultură, veterinar, nutreţuri combinate ecologice etc. Autorul, prin cercetări laborioase la diferite institute şi universităţi din ţară, prezintă proprietăţile argilei: sarcina electronică la suprafaţa particulelor argiloase, adsorbţia şi absorţia de schimb ionic, câmpul magnetic, mineralele şi oligoelementele conţinute de apa argiloasă şi modul de acţiune a acestora în organism, proprietăţi şi calităţi care previn îmbătrânirea. De menţionat este faptul că a prezentat pentru prima oară acţiunea argilei asupra streptococului aureu în vindecarea unor afecţiuni grave. Sănătatea, frumuseţea şi prevenirea îmbătrânirii semenilor iată o cauză nobilă pe care autorul şi-a asumat-o în mod exemplar.
          Argila numită pe bună dreptate pământul miraculos sau pământ viu, este un produs natural cu o compoziţie similară celei a corpului uman, ceea ce face din ea un puternic regenerator fizic şi un produs inteligent, care, odată introdus în organism, acţionează acolo unde este mai multă nevoie de el.
                 Lucrarea se adresează atât medicilor cât şi bolnavilor, colaborarea acestora trebuind să fie strânsă pentru obţinerea unor rezultate bune. Trebuie subliniat că un diagnostic medical nu poate fi înlocuit de simptomele unei afecţiuni!

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori