Dezlegare la pește Rețete vechi și noi

Produsul este în stoc
ISBN:
978-973-8099-43-2
Format:
A5
Nr. pagini:
248
Array
27,00 lei

Descriere

Doamna Ana Huțanu recidivează în pasiunea pentru arta culinară. De data aceasta ne oferă sfaturi în legătură cu peștele: de la momentul cumpărării (ajutându-ne să achiziționăm un pește proaspăt și bun), trecând prin momentul eventualei congelări, până la momentul preparării și servirii la masă.
Desigur că despre virtuțile peștelui pentru o alimentație sănătoasă cred că știe toată lumea. Toată lumea este de acord că peștele este unul dintre cele mai bune alimente pentru sănătate. Dar foarte puțină lume, mai ales din arealul nostru geografic, știe să aleagă peștele potrivit și mai ales să îl prepare. Iată argumentul major pentru care avem nevoie de cartea doamnei Huțanu. În condițiile în care o mulțime de cărți, precum și media scrisă, audio sau video (ziare, reviste, programe radio, emisiuni TV) ne inundă cu informații despre alimentație și prepararea alimentelor, nu de puține ori contradictorii, este dificil să le selectăm pe cele cu adevărat folositoare și să respingem dezinformările și promisiunile false care provin de la autori mai puțin instruiți în ce privește nutriția sau sunt purtătoare de mesaje publicitare vizibile sau ascunse.
Pe acest fond mediatic, autoarea prezentei cărți, consecventă idealului Domniei sale de a împărtăși propriile experiențe și informații cu privire la o alimentație sănătoasă, așa cum a făcut-o de atâtea ori, ne propune Rețete de pește. Marea majoritate a oamenilor este conștientă că o nutriție corectă este hotărâtoare pentru sănătatea fizică și psihică, numai că are cunoștințe limitate.
                                                                                                                                  Conf. Dr. Angela Butnariu
Universitatea de medicină și Farmacie
Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori