Vara culorilor și luminilor coapte. Album fotografic

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-730-543-2
Anul apariţiei:
2019
Format:
20x20
Nr. pagini:
100
Array
50,00 lei

Descriere

Pe an ce trece, constatăm cu satisfacție că impactul pe care taberele noastre de creație îl au asupra lumii artistice este tot mai puternic, ceea ce denotă faptul că astfel de evenimente își găsesc un sens superior.
În fiecare an încercăm să găsim locuri inedite, mereu prietenoase și surprinză-toare, unde artiștii invitați să aibă destule surse și resurse inspiraționale.
Anul acesta, cadrul ales a fost cel de la Ardud-Vii, un loc aproape izolat, dar plin de farmec, unde artiștii au putut să găsească seninătatea și liniștea naturii în întreaga ei măreție.
Albumul de față stă mărturie pentru efortul creator pe care acești oameni minunați l-au făcut în acele zece zile în care au avut o nemediată întâlnire cu natura frustă, cu locuri și oameni, imortalizați pe pânză, lemn sau tablă de aluminiu.
Tabăra nu este doar un simplu atelier în care artiștii vin cu uneltele lor și se apucă de lucru. Ea reprezintă un spațiu și un timp al conexiunii superioare, al empatiei umane, a confluențelor de simțăminte și gânduri și – de ce nu? – un prilej rarisim al unei împărtășiri, de învățare reciprocă, al unui schimb de idei, de multe ori atât de benefic reflectate în lucrările realizate aici.

Robert LASZLO
Manager
Centrul Județean pentru Conservarea
și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.