Aflăm adevărul despre biografia Fiului lui Dumnezeu ?!

Produsul este în stoc
Editie:
2
ISBN:
978-606-730-275-2
Format:
A4
Nr. pagini:
194
Array
45,00 lei

Descriere

La Geto-Daci și în toată lumea antică, ziua de 25 decembrie era marea Sărbătoare a Luminii, când durata zilei începe să crească și scade durata nopții.
La strămoșii noștrii Geto-Daci și în Adevărata Țară Sfântă, în Geto-Dacia Edenică, nu a existat niciodată acest obicei pe care îl practică adepții Talmudului și ai Torei. Pe cale de consecință, se impune revenirea la sărbătorirea în prima zi a Anului Nou numai a Sfântului Ierarh Vasile cel Mare, așa cum este tradiția noastră strămoșească.
Este de neînțeles de ce, pentru aflarea Adevărului privind Nașterea Fiului lui Dumnezeu, nu sunt valorificate informațiile extrem de prețioase oferite de plăcile de aur și cele de plumb găsite la Sinaia, în anul 1875. De asemenea, sunt ignorate dovezile existente în fresca din Ravenna (Italia), în privința celor trei magi de la Răsărit, care sunt îmbrăcați în portul Geto-Dac, având pe cap căciuli de tarabostes daci. Cei trei magi au dus Fiului lui Dumnezeu aur, smirnă și tămâie. Colinda ”Hristos s-a Născut” confirmă acest Adevăr astfel: „Păstorii cu fluierile, Pre-El îl măresc./Și ca la nou Împărat/Daruri îi cinstesc: Aur, smirnă și tămâie/Mila Domnului să fie/ Mila Lui cu lumea toată/ Și până-n vecie”. Darurile erau din Geto-Dacia? Aurul era de la Roșia Montană la fel ca și cel găsit în piramidele din Egipt și în mormântul lui Tutankamon? Smirna și tămâia erau medicamente cunoscute și folosite în medicina Geto-Dacilor.
Istoricii s-au străduit și au aflat biografiile Faraonilor Egiptului (cu 3000-1000 de ani î.Hr.) și ale Împăraților Imperiului Roman (cu câteva sute de ani î.Hr. și d.Hr.) și le-au înscris în manualele de istorie. Adevărata Biografie a Fiului lui Dumnezeu nu i-a preocupat! De ce este prohibit Adevărul despre Fiul Omului, Învățătorul iubirii, Păstorul din Neamul oierilor? Cine și cu ce scop a căutat să fie distruse sau ascunse dovezile arheologice și documentele referitoare la Ili – Iisus Hristos? Cine l-a determinat pe împăratul Traian să distrugă Centrul Spiritual al Antichității din Munții Orăștiei, în urma primului război religios din lume?

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori