Actualități în accidentele vasculare cerebrale. De vorbă cu academicianul Constantin Popa

Produsul nu este in stoc
Editie:
1
ISBN:
978-606-8438-70-2
Format:
B5
Nr. pagini:
448
Array
76,00 lei

Descriere

La sfârşitul lunii ianuariue 2013 a fost încheiat dialogul între autoarea cărţii şi academicianul Constantin Popa prin următoarele cuvinte: „Stimate domnule academician Constantin Popa, aţi avut o mare pasiune pentru acest capitol al maladiilor cerebrovasculare din tinereţe şi până în momentul de faţă, al vârstei marilor împliniri profesionale şi ştiinţifice. Aţi adus multă lumină în cercetările ştiinţifice ale dumneavoastră, luând mereu exemplu de la savantul Gheorghe Marinescu şi de la marele dascăl şi OM al ştiinţei, care a fost academicianul Vlad Voiculescu.
Puteţi să fiţi mândru de aceste realizări, dar felul dumneavoastră de a fi este foarte modest. De fapt, aceasta este o trăsătură de caracter a oamenilor mari, care trebuie apreciaţi la valoarea lor adevărată, cinstiţi şi respectaţi. Se cunoaşte faptul că cultivarea şi cinstirea oamenilor de ştiinţă şi cultură, ca valori naţionale, ilustrează gradul de cultură şi civilizaţie al fiecărui popor”.
Academicianul Constantin Popa este pus alături de savantul Gheorghe Marinescu, de acad. Oscar Sager, de acad. Arthur Kreindler, de acad. Vlad Voiculescu şi de acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici, reprezentând adevărate „faruri ale ştiinţei neurologice româneşti” ce vor dăinui peste timp şi din lumina lor se vor lumina creierele multor tineri neurologi, pasionaţi de această specialitate şi care, la rândul lor, vor lăsa în urmă noi contribuţii în neurologia românească şi pe plan mondial.
Domnul academician Dr. Constantin Popa reprezintă un adevărat „model” al zilelor noastre, care serveşte tinerilor medici neurologi în formarea lor profesională şi ştiinţifică.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Filtru

Autori